theaters tilburg

Achter de schermen, in de coulissen en op het podium is er altijd wat te doen bij Theaters Tilburg.
Wil je altijd als eerste (en volledig!) op de hoogte zijn?
Vink aan: Ja, ik schrijf me in voor de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief van Theaters Tilburg
Vink uit:   Nee, ik wil de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief van Theaters Tilburg niet ontvangen.
Vink aan: Ja, ik schrijf me in voor de e-mailings van Theaters Tilburg met betrekking tot de voorstelling of het concert dat ik bezoek
Vink uit:   Nee, ik wil de e-mailings van Theaters Tilburg met betrekking tot de voorstelling of het concert dat ik bezoek niet ontvangen.
Vink aan: Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden door derden om op de hoogte te blijven van hun specifieke aanbod
Vink uit:   Nee, mijn gegevens mogen niet gebruikt worden door derden.
Vink aan: Ja, ik ontvang graag post van Theaters Tilburg
Vink uit:   Nee, ik wil geen post ontvangen van Theaters Tilburg.
Vink aan: Ja, ik vind het akkoord e-mailings te ontvangen van Theaters Tilburg met betrekking tot publieksonderzoeken over voorstelling of concert dat ik bezocht heb.
Vink uit:   Nee, ik wil de e-mailings van Theaters Tilburg met betrekking tot publieksonderzoek over voorstelling of concert niet ontvangen

fb   insta